Κύριο μέλημά μας να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά

Αυτό επιτυγχάνεται με δύο τρόπους, πρώτον την σύγχρονη αντίληψη που διέπει την παροχή των υπηρεσιών προκειμένου οι πελάτες μας να έχουν ποιοτική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση με το λιγότερο δυνατό κόστος (οικονομίες κλίμακος) και δεύτερον, τις στρατηγικές επενδύσεις στον τομέα της τεχνολογίας που μας επιτρέπουν να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρωτοπόροι και καινοτόμοι.

Η MED FRIGO είναι πολλά περισσότερα από μία ακόμη εταιρεία logistics και διεθνών μεταφορών.
Διευρύνουμε αξιόπιστα το εμπορικό δίκτυο των πελατών μας, προσφέροντας ένα ευρύ πλέγμα καινοτόμων υπηρεσιών που αξιοποιούν όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα.

Διαφέρουμε γιατί προσφέρουμε:

 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Σας εγγυόμαστε αποτελεσματική υποστήριξη & ποιοτική εξυπηρέτηση αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες σε επίπεδο παραγγελίας, συγκέντρωσης, διαχείρισης, διανομής και ανατροφοδότηση της πληροφορίας
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών & logistics της ψυχρής αλυσίδας. Κατά συνέπεια Ανταγωνιστικό συνολικό κόστος μεταφοράς, μείωση του κόστους αποθήκευσης & διατήρησης των αποθεμάτων, προσφέροντας παράλληλα κατάλληλες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες, πχ groupage φορτώσεις.
 • ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ
  Διασφαλίζουμε τη αδιάκοπη τροφοδοσία αγαθών στην Ευρώπη. Πραγματοποιούμε καθημερινές προγραμματισμένες σταθερές αναχωρήσεις και συνεπείς, αξιόπιστες προκαθορισμένες παραδόσεις στηρίζοντας συνδυαστικά τις δικές ανάγκες με των πελατών σας. Αξιόπιστα και αποτελεσματικά.
 • ΕΥΕΛΙΞΙΑ
  Κύριο μέλημά μας είναι να ξεπερνάμε συνεχώς τις προσδοκίες σας προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις μοναδικές ανάγκες σας. Η καινοτομία στις λειτουργίες μας εξασφαλίζει την ευελιξία στη λήψη αποφάσεων και την αποτελεσματική ολοκλήρωση κάθε ανάθεσης.
 • ΑΜΕΣΗ, ΕΓΚΥΡΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
  24/7/365 Είμαστε διαρκώς δίπλα σε κάθε ανάγκη σας. Γνωρίζουμε καλά πως η έγκαιρη πληροφόρηση κάνει τη διαφορά στον κόσμο των logistics και λειτουργούμε αντίστοιχα. Στόχος μας η άμεση πληροφόρηση και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων
 • ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
  Εμπιστευτείτε μας να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλά και απεμπλακείτε από δραστηριότητες που δεν αφορούν την κύρια δραστηριότητα σας. Με αυτό τον τρόπο όλοι κερδίζουν. Εσείς εστιάζετε στο κύριο έργο σας και εμείς στην ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στην διανομή, διαχείριση και αποθήκευση, η σύγχρονη υποδομή μας, οι 270 καταρτισμένοι εργαζόμενοι μας, τα 65 σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία διεθνών μεταφορών και οι 150 μόνιμοι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία μας “να ξεπερνάμε πάντα τις απαιτήσεις των πελατών μας” αποτελούν την εγγύηση ότι οι υπηρεσίες μας είναι ποιοτικές και… “Always On Time”!!!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ