Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
MED FRIGO Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics

H MED FRIGO στην διεθνή έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics

Τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά, έκλεισε την εβδομάδα που πέρασε η Διεθνής Έκθεση "Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics'', που διοργανώνεται ανά διετία και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλης της αγοράς για την βιομηχανία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 4-5-6 Νοεμβρίου του 2017, στο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Η έκθεση φιλοξένησε εκθέτες από τους κλάδους της εφοδιαστικής αλυσίδας, των μεταφορών, των υπηρεσιών freight forwarding & logistics, material handling και οργάνωσης αποθηκών.

Η MED FRIGO ήταν παρούσα, με εντυπωσιακό περίπτερο που απέσπασε τα θετικά σχόλια των επισκεπτών, Η παρουσία της είχε σαν στόχο να συμβάλλει στην εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων, των αναπτυσσόμενων εξαγωγικών εταιριών και στο συνολικό κλίμα ενίσχυσης του κλάδου των logistics.

Πάνω από 200 εκθέτες υποδέχτηκαν το τριήμερο περίπου 20.000 επισκέπτες απ' όλο το φάσμα των κλάδων της βιοτεχνίας, του εμπορίου, των υπηρεσιών και της βιομηχανίας. Στο περίπτερο της MED FRIGO οι άνθρωποι της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με νέους και είδη υπάρχοντες πελάτες και να δώσουν πληροφορίες σχετικά με την παροχή μεταφορικών υπηρεσιών, διανομών και αποθήκευσης. Επίσης ενημέρωσαν τους επισκέπτες πάνω στις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες αλλά και για τις μελλοντικές τάσεις όπως αυτές προκύπτουν από την εμπειρία της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. 

Με την ευκαιρία της έκθεσης η MEDFRIGOπαρουσίασε το νέο της επενδυτικό projectπου αφορά την νέα ιδιόκτητη εγκατάσταση Logisticsελεγχόμενης θερμοκρασίας στην Ηγουμενίτσα. Η νέα εγκατάσταση αφορά κτίριο ελεγχόμενης θερμοκρασίας με ψυγεία και καταψύξεις συνολικού εμβαδού 2800m2 για διαχείριση τροφίμων. Η εγκατάσταση θα είναι έτοιμη για λειτουργία από τον Ιανουάριο 2018 και θα δώσει άμεση πρόσβαση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και τις αγορές της Βορείου Ελλάδος.

Για ακόμη μια φορά η MED FRIGO ήταν παρούσα στις εξελίξεις.

 

Αγλαΐα Πούλια, Σωτήρης Μπρακατσέλος, Νίκος Μπρακατσέλος

Αγλαΐα Πούλια, Σωτήρης Μπρακατσέλος, Νίκος Μπρακατσέλος

Share this post