Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Medfrigo Logic 2018

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕDFRIGO στα 10α ετήσια πολυσυνέδρια LOGI.C 2018

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, πλήθος ειδήσεων και νέων για τον κλάδο, αλλά και συζητήσεις για τις προοπτικές του, ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Μαΐου, τα 10α ετήσια πολυσυνέδρια LOGI.C 2018, που διοργανώνονται από την o.mind Creatives, εκδότρια του περιοδικού Supply Chain &Logistics,  στο συνεδριακό χώρο της Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στο διήμερο 4 & 5 Μαΐου, 310 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς εφοδιαστικής αλυσίδας και επιχειρηματίες, παρακολούθησαν τα συμπεράσματα 2 νέων μελετών, σε 6 πάνελ και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, στα οποία μοιράστηκαν τις γνώσεις και τους προβληματισμούς τους 40 ομιλητές.

H MedFrigo συμμετείχε με τα στελέχη της κκ Βασίλειο Σμοίλη,Εμπορικό Διευθυντή και Κωνσταντίνο Κιαπέκο, Διευθυντή Logistics.

Kατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής των φετινών LOGI.C, o κος Κιαπέκος συμμετείχε στο πάνελ συζήτησης υψηλού επιπέδου με θέμα «ΕU’ s evaluating Greece as a Logistics Hub», στο οποίο συζητήθηκε η σημασία των νέων υποδομών τόσο σε οδικές αρτηρίες (Ολυμπία, Ιωνία και Εγνατία οδοί), όσο και στη σημασία των λιμανιών της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας.

Η MedFrigo είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τόσο το Ευρωπαϊκό όσο και το Εθνικό δίκτυο της, καθώς και την νέα πολύ σημαντική επένδυση της, στο σημείο που η Εγνατία οδός συναντά την Ιωνία, 10 χλμ από την Ηγουμενίτσα. Στο πάνελ συμμετείχε –  ως εκπρόσωπος του Υπ. Οικονομίας & Ανάπτυξης, ο Υφυπουργος κ. Στέργιος Πιτσιόρλας- και ο κυριος Λουφάκης, πρόεδρος του ΣΕΒΕ καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών χρηστών, διεθνών forwarders.

Το Σάββατο 5 Μαΐου, η ημέρα ήταν αφιερωμένη στην Φαρμακευτική Αγορά. Η o.mind Creatives και η Optilog Advisory Services, διενήργησαν την πρώτη εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη μελέτη αποτύπωσης της Διαχείρισης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στον κλάδο Φαρμάκων & Καλλυντικών, και μια σειρά έμπειρων στελεχών προερχομένων από μεγάλες Φαρμακευτικές Εταιρείες αλλά και από 3PL που εστιάζουν στο Φάρμακο – Καλλυντικό κλήθηκαν να τοποθετηθούν πάνω στα συμπεράσματά της.

Κατόπιν, μια σειρά στελεχών εταιρειών με εμπειρία στον κλάδο του Φαρμάκου-Καλλυντικού μίλησαν για τις νέες τάσεις, τις αλλαγές στη νομοθεσία που θα επηρεάσουν την διεθνή μεταφορά-διανομή φαρμάκων και τοποθετήθηκαν ενόψει των προοπτικών συνεργασίας της αγοράς Φαρμάκων – 3PL.

http://logisticsconferences.gr


Medfrigo Logic 2018

Share this post