Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
eCRM - Med Frigo

Η MEDFRIGO στην εποχή του eCMR

H MEDFRIGO στο πλαίσιο του προγράμματος AEOLIX LL12 eCMR που ηγείται η IRU (Διεθνής Ένωση Οδικών Μεταφορέων) και συντονίζει στη Ελλάδα η ΟΦΑΕ, σε συνεργασία με την Nestle Hellas, ολοκλήρωσε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 την πρώτη διασυνοριακή μεταφορά από το Sevares της Ισπανίας προς τον Ασπρόπυργο, πλήρους φορτίου τροφίμων με τη χρήση ψηφιακού CMR.
Τόσο στην παραλαβή όσο και κατά την παράδοση, έγινε ψηφιακή υπογραφή με σφραγίδα χρόνου και συντεταγμένων των σημείων φόρτωσης –εκφόρτωσης.
Την εκφόρτωση παρακολούθησε στο κέντρο διανομής της Nestle (Diakinisis) o Γενικός Διευθυντής Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, όπως και στελέχη των εμπλεκομένων εταιρειών και φορέων.
H MEDFRIGO έχει ήδη παραλάβει τα επόμενα 2 φορτία από Ισπανία για Ελλάδα.
Στο επόμενο βήμα, η MED FRIGO πάντα πρωτοπόρος, θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή και για φορτία της, πλήρη και τμηματικά, από την Ελλάδα προς την Ισπανία, υλοποιώντας έτσι και την πρώτη εξαγωγή σε ευρωπαϊκό προορισμό.
Με την πιλοτική αυτή εφαρμογή, η Ελλάδα (με την MEDFRIGO) σημειώνει μια σημαντική επιτυχία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και μαζί με Ισπανία, Γαλλία και Ολλανδία, γίνεται μια από τις πρώτες χώρες που αξιολογούν τα οφέλη της ψηφιοποίησης των μεταφορικών εγγράφων, με στόχο την βελτίωση της διαφάνειας και ποιότητας στις διεθνείς μεταφορές.
Η MEDFRIGO έχει σταθερή και διαρκή δέσμευση για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες προς όφελος των πελατών της.

Share this post