Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
MEDFRIGO Ηγουμενίτσα

NEO Logistics Center της MEDFRIGO στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Στην MEDFRIGO πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ανάπτυξη του εμπορικού δικτύου των πελατών μας είναι και δική μας υπόθεση και αναγνωρίζοντας την στρατηγική σημασία της Ηγουμενίτσας σαν το λιμάνι που συνδέει την Ευρώπη με την Β. Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τον Ανατολικό Ευρωπαϊκό Άξονα, προχωρήσαμε το 2017, στην κατασκευή νέου υψηλής τεχνολογίας, κέντρου Logistics σε απόσταση 10 χλμ. από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στον τελευταίο κόμβο της Εγνατίας Οδού.

Το νέο Logistics Centre διαθέτει 2.800 m2 ψυχόμενους αποθηκευτικούς χώρους, ψυγεία και καταψύξεις, σε ιδιόκτητα γήπεδα 18.000m2. Το ύψος της επένδυσης θα ανέλθει στα 3,500,000 Ευρώ. Η νέα εγκατάσταση την 1η Μαρτίου 2018 τέθηκε λειτουργία.

Με την κίνηση αυτή μπορούμε πλέον να απευθυνθούμε σε όλη την Ελλάδα και θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμα καλλίτερα τους πελάτες μας, αλλά και όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να αναπτυχθούν μαζί μας δημιουργώντας σημαντικές συνέργειες με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις μας στη Πάτρα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τις Ευρωπαϊκές Αγορές με την Ελλάδα.

 

Share this post