Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Medfrigo Transport & Logistics Awards 2017

Transport - Logistics Awards 2017 Τελετή Απονομής

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 όλα τα φώτα στράφηκαν στους Νικητές των Transport & Logistics Awards 2017, σε μία λαμπρή Τελετή Απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Αθηναΐδα. Tα βραβεία διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών και τελούσαν υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής. 

Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς για την αριστεία τους στον σημαντικό αυτό κλάδο για την Εθνική Οικονομία. Στον χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας, εκπροσώπους Υπουργείων, Συνδέσμων και δημοσιογράφοι. 

Ο καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης, ο οποίος εκτελούσε και χρέη Προέδρου Κριτικής Επιτροπής, επισήμανε ότι «Είναι πολύ σημαντική η σημερινή βραδιά! Κανένας δεν μιλάει στα ΜΜΕ και πουθενά για το πώς η ελληνική επιχείρηση, η ελληνική βιομηχανία, μπορεί να αποκτήσει προστιθέμενη αξία, να παράγει, αλλά να κάνει και σωστή διακίνηση των προϊόντων. Αυτά πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλους, αρκετά συχνά οι βέλτιστες πρακτικές δεν είναι γνωστές ούτε στον ίδιο τον κλάδο. Αυτό καταφέραμε σήμερα».

Gold βραβεία απέσπασαν οι εταιρείες: MEDFRIGO / Γ. ΠΟΥΛΙΑΣ - Σ. ΜΠΡΑΚΑΤΣΕΛΟΣ, 3W Logistics, ACS, Attica Group, Ekol Logistics, Hellenic Automotive, Jungheinrich Hellas, Kafsis Bio-Industries, Kioussis Transys, LG Electronics Hellas, Logika-Beyond Logistics, Sarmed, Sarosis IKE, SKYSERV, Synergy, ΑΒ Βασιλόπουλος, Δελατόλας, Μασούτης, ΕΛΑΙΣ-Unilever Hellas.

Η MEDFRIGO / Γ. ΠΟΥΛΙΑΣ - Σ. ΜΠΡΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Α.Ε. απέσπασε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στον τομέα Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών και το παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Σωτήριος Μπρακατσέλος. 

Η Πατραϊκή εταιρεία δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται. Το 2014 είχε βραβευθεί με το Βραβείο ΑΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ στον τομέα Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Logistics & Μεταφορών και το βραβείο ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ στον τομέα Επενδυτικής Δραστηριότητας και το 2015 με το ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στον τομέα Εξαγωγών.

Η MEDFRIGO ΑΕ συνεχίζει, παρά τις αντιξοότητες, την επιτυχή της πορεία και την προσφορά στην τοπική κοινωνία. 

 

Med Frigo Logistics Awards 2017

 

Share this post