Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Medfrigo diamonds

H MEDFRIGO ανάμεσα στα “DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY”

Τις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy, απένειμε και φέτος η εταιρεία New Times Publishing σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο Grande Bretagne Hotel Athens.
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων εν Ελλάδι επιχειρήσεων καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης μέλη:

  • της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης,
  • των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας,
  • ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών,
  • οργανισμών και φορέων του δημοσίου,
  • μέσων μαζικής ενημέρωσης.

ΣΤΟΧΟΣ της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις.
Η αξιολόγησή τους έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι και οι: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ.
Ταυτοχρόνως συνυπολογίσθηκαν συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.
Η MEDFRIGO επιλέχτηκε και βραβεύτηκε ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ελληνικής οικονομίας και κατατάχθηκε στην λίστα των “The most admired enterprises in Greece”, την διάκριση παρέλαβε εκ μέρους της MEDFRIGO ο κος Νίκος Μπρακατσέλος.


Medfrigo Diamonds

 

Share this post